post

Sa četvoricom debitanata “vukovi” izborili nerešen ishod u Petrovcu

Jedina utakmica na sedmom turniru B grupe Prvenstva Srbije, održanom u Petrovcu na Mlavi, završena je nerešenim rezultatom – 24:24.

Prethodni turnir B grupe, koji je trebalo da bude održan u Kruševcu, je odložen zbog bolesti velikog broja igrača dok je sedmi turnir okupio samo dve ekipe.

“Vukovi” su na ovaj turnir otišli oslabljeni, bez Dalibora Antića i Stefana Simića, sa četvoricom igrača koji su debitovali u seniorskoj konkurenciji. Ipak, prikazali su solidnu igru i izborili nerešen rezultat a samim tim i plasman u finale plej-ofa B grupe.

Prvi esej za Kruševac postigao je Stefan AKSENTIJEVIĆ a onda je došlo do pada u igri, pre svega u odbrani. Domaćini su to iskoristili i stigli do prednosti od 24:5. Od tog trenutka gosti preuzimaju kontrolu igre u svoje ruke i počinju polako da smanjuju razliku. Esejima Nemanje LAZIĆA i Jovana KRSMANOVIĆA Kruševac je stigao na domak izjednačenja. Konačno, u poslednjem minutu utakmice Aleksa JOVANOVIĆ je esejem između stativa krunisao dobar napad a Nemanja ZDRAVKOVIĆ bio hladnokrvan i pretvorio za konačnih 24:24.

Za Kruševac su nastupili: Bogdan MIHAJLOVIĆ, Stefan IVKOVIĆ, Slobodan IVKOVIĆ, Milan MILIĆEVIĆ, Jovan KRSMANOVIĆ, Nemanja ĐURIĆ, Veljko MITIĆ, Lazar ANĐELKOVIĆ, Aleksa JOVANOVIĆ, Stefan AKSENTIJEVIĆ, Nemanja LAZIĆ i Nemanja ZDRAVKOVIĆ.

Finale B grupe igra se 20. novembra u Petrovcu na Mlavi.