post

Pioniri drugi, juniori “fenjerdžije”

Ovog vikenda dve selekcije  našeg kluba nastupile su na turnirima Kupa Srbije.

Pioniri su, prema očekivanju, bili znatno bolji i uspešno odigrali turnir na Banjici. Bez većih problema nadigrani su Žarkovo (45:0), Vojvodina (30:0) i Dorćol (30:0).

U finalu su se sastali druga ekipa Rada, Pobednik i Kruševac. Esejem MILUTINOVIĆA  Kruševac je poveo sa 5:0 ali su domaćini u završnici izjednačili a u produžetku stigli i do pobede, Kruševac je, tako, osvojio drugo mesto u konkurenciji osam ekipa.

Za Kruševac su nastupili: Nikola MILJOJKOVIĆ, Ratko STOJANOVIĆ, Mihajlo RADOJKOVIĆ, Luka ĐORĐEVIĆ, Andrija JANIĆ, Nikola ANDREJIĆ, Jorgos KOSTOPOULOS, Stevan LAPČEVIĆ, Jovan BJELICA i Mateja PAVLOVIĆ.

Juniori nisu bili tako uspešni kao mlađi klupski drugovi. Sve četiri utakmice na Adi ciganliji su izgubili. Poraženi su od BRK Crvene zvezde (5:20), GRK Vršac (5:48), Rad (7:42) i Dorćola (0:29). Eseje su postigli Aleksa JOVANOVIĆ (2) i Milutin TODOROVIĆ dok je Nemanja LAZIĆ imao jedno uspešno pretvaranje.

Za juniore Kruševca su igrali: Nemanja ĐURIĆ, Uroš SAVIĆ, Petar TODOROVIĆ, Jovan KRSMANOVIĆ, Aleksa JOVANOVIĆ, Nemanja LAZIĆ, Milutin TODOROVIĆ i Veljko MITIĆ.

Sledeće nedelje kadeti dočekuju Rad u 2. kolu Kupa Srbije dok seniori putuju na prvi turnir B grupe.

FOTO by Tijana Vesović